E Star

Monday Oct 23, 2023 Hybrid Meeting

ltem	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:00-12:05
2.	Carry Forward	Open Standing Items Jennifer Burns (15 min)	Information	12:05-12:20
3.	Emerging Topic: Generative AI	Open Jennifer Burns (30 min)	Information	12:20-12:50
4.	Utility Management System (UMS)	Open (20 min)	Recommendation	12:50-1:10
Break (10 min)				1:10-1:20
5.	Cybersecurity Update	CLOSED Don Thompson (30 min)	Information	1:20-1:50
6.	Cybersecurity Compliance Program	CLOSED Michael Lonsdale-Eccles ((30 min)	Information	1:50-2:20
7.	IRP Student	CLOSED Prof. Lesley Cormack, Corinne Pitre-Hayes, Dr. Joanne Fox, Jennifer Burns (45 min)	Information	2:20-3:05
8.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	3:05-3:10
9.	In Camera	Closed Chair (15 min)	Discussion	3:10-3:25