B

Wednesday October 24, 2022 Robert H. Lee Alumni Centre Boardroom

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, 2023 ITAC Schedule, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:30-12:35
2.	Carry Forward	Open Jennifer Burns, Harjot Guram Open Jennifer Burns (10 min) Closed Jennifer Burns, Paul Hancock, Greg Martyn (15 mins)	Information	12:35-1:00
3.	CLOSED Cybersecurity Update	Jennifer Kain, Mary Carmichael (10min) Don Thompson (30min)	Information	1:00-1:40
4.	IT Capital Planning Process & Multi-Year Roadmap	Mike Balzer, Stephen Lamb, Laleh Mosadegh (45 minutes)	Discussion	1:40-2:25
	Break (10mins)			2:25-2:35
5.	Utilities Management System Replacement	John Metras, Siu Tse, Mike Balzer (20 minutes)	Recommendation	2:35-2:55
6.	Library Management Platform	Susan Parker, Allan Bell, Mike Balzer (20 minutes)	Information	2:55-3:15
	Break (5 mins)			3:15-3:20
7.	CLOSED Integrated Renewal Program (IRP) Student	Prof. Lesley Cormack Corinne Pitre-Hayes Dr. Kate Ross Jennifer Burns (45 min)	Information	3:20-4:05
8.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	4:05-4:10
9.	CLOSED In Camera	Chair (15 minutes)	Discussion	4:10-4:25