

## Monday May 8<sup>th</sup> 2023 Zoom Video Conference

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:30-12:35
2.	Carry Forward	<b>Open</b> Jennifer Burns (10 min)	Information	12:35-12:45
4.	Digital UBC	Open Jennifer Burns (30 min)	Discussion	12:45-1:05 1:05-1:20
5.	UBC IT Multi-Year Plan	<b>Open</b> Stephen Lamb (15min)	Information	1.03-1.20
6.	Robotic Process Automation (RPA) Project Update	Open Laleh Mosadegh (20min)	Information	1:20-1:40
7.	Cybersecurity Update	Closed Don Thompson (30 min)	Information	1:40-2:10
Break (15min)				2:10-2:25
8.	Integrated Renewal Program (IRP) Student	Closed Prof. Lesley Cormack, Corinne Pitre-Hayes, Dr. Kate Ross, Jennifer Burns (90 min)	Information	2:25-3:55
9.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	3:55-4:00
10.	In Camera	Closed Chair (15 min)	Discussion	4:00-4:15