

## Monday May 9<sup>th</sup> 2022 Robert H. Lee Alumni Centre Boardroom

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes, Membership	Chair (5 min)	Approval	12:30-12:35
CLOSED MEETING				
2.	Carry Forward	Don Thomson Michael Balzer Jennifer Burns (30 min)	Information	12:35-1:05
3.	Ransomware	Michael Lonsdale-Eccles (30 min)	Discussion	1:05-1:35
4.	IT External Review	Jennifer Burns (30 min)	Discussion	1:35-2:05
	Break			2:05-2:15
5.	IRP Student	Prof. Lesley Cormack Corinne Pitre-Hayes Dr. Kate Ross Jennifer Burns (30 minutes)	Information	2:15-2:50
6.	Closure	Chair (5 min)	Approval	2:50-2:55
7.	In Camera	Chair (15 minutes)	Discussion	2:55-3:10