

Wednesday March 8th 2023 Zoom Video Conference

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:00-12:05
2.	Carry Forward	Open Annie Yim, Robbie Morrison (10 min) Jennifer Burns (10 min)	Information	12:05-12:25
3.	Emerging Topics Intro to Generative AI	Jennifer Burns and Simon Bates (15 mins)	Information	12:25-12:40
4.	Digital UBC	Jennifer Burns (30 min)	Discussion	12:40-1:10
5.	Cybersecurity Update	Closed Don Thompson (30min)		1:10-1:40
	Break (10 min)			1:40-1:50
	Communication Plan for Central Controls and Cybersecurity Compliance Program	Closed Michael Lonsdale-Eccles (30 min)	Recommendation	1:50-2:20
6.	IRP Student Risk & Assurance Health Check	Closed Jennifer Kain	Information	2:20-2:35
	Integrated Renewal Program (IRP) Student	Closed Prof. Lesley Cormack, Corinne Pitre-Hayes, Dr. Kate Ross, Jennifer Burns (45 min)		2:35-3:20
7.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	3:20-3:25
8.	CLOSED In Camera	Chair (15 min)	Discussion	3:25-3:40