

## Wednesday January 11<sup>th</sup> 2023 Zoom Video Conference

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:00-12:05
2.	Carry Forward	Open Harjot Guram (15 min) Jennifer Burns	Information	12:05-12:30
		(10 min)		
3.	Cybersecurity Update	Closed Don Thompson (30min)	Information	12:30-1:25
	Communication Plan for Central Controls and Cybersecurity Compliance Program	Closed Michael Lonsdale-Eccles (20 min)		
4.	Digital UBC	Jennifer Burns (10 min)	Information	1:25-1:35
	Break (10 min)			1:35-1:45
5.	Business Case: Library Management Platform	Allan Bell Michael Balzer (10 min)	Recommendation	1:45-1:55
6.	Integrated Renewal Program (IRP) Student	Closed Prof. Lesley Cormack, Corinne Pitre-Hayes, Dr. Kate Ross, Jennifer Burns (45 min)	Information	1:55-2:40
7.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	2:40-2:45
8.	CLOSED In Camera	Chair (15 min)	Discussion	2:45-3:00