

Wednesday January 12, 2022 Zoom Video Conference

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 minutes)	Approval	12:00-12:05
2.	CLOSED Carry Forward	Paul Hancock Don Thomson Jennifer Burns (30 minutes)	Information	12:05-12:35
3.	Digital UBC	Jennifer Burns Carolyn Kirkwood (60 minutes)	Discussion	12:35-1:35
	Break	(10 minutes)		1:35-1:45
4.	Data Governance	Marcela Hernandez (45 minutes)	Information	1:45-2:30
5.	Recruiting and Admissions System	Michael Balzer Teresa Pan Sandy Tanaka (20 minutes)	Recommendation	2:30-2:50
6.	CLOSED Digital Payments Program	John Thomson Linda Josh (20 minutes)	Recommendation	2:50-3:10
7.	CLOSED IRP Student	Prof. Lesley Cormack Jennifer Burns Corinne Pitre-Hayes (25 minutes)	Information	3:10-3:35
8.	Closure and Next Meeting	Chair (5 minutes)	Approval	3:35-3:40
9.	CLOSED In Camera Session	Chair (15 minutes)	Discussion	3:40-3:55