

## Monday Aug 14<sup>th</sup>, 2023 Zoom Video Conference

Item	Description	Presenter	Action	Time
1.	Welcome, Minutes	Chair (5 min)	Approval	12:00-12:05
2.	Carry Forward	<b>Open</b> Standing Items Jennifer Burns (15 min)	Information	12:05-12:40
		Project Closure Report Sandy Tanaka, Rodrigo Porto (20 min)	Information	
4.	Digital UBC	Open Jennifer Burns (35 min)	Discussion	12:40-1:15
5.	UBC IT Multi-Year Plan	<b>Open</b> Stephen Lamb (30 min)	Information	1:15-1:45
		Break (15min)		1:45-2:00
7.	Cybersecurity Update	Closed Don Thompson (40 min)	Information	2:00-2:40
8.	Integrated Renewal Program (IRP) Student	Closed Prof. Lesley Cormack, Corinne Pitre-Hayes, Dr. Kate Ross, Jennifer Burns (60 min)	Information	2:40-3:40
9.	Closure and Next Meeting	Chair (5 min)	Approval	3:40-3:45
10.	In Camera	<b>Closed</b> Chair (15 min)	Discussion	3:45-4:00